"I´ll kill him! I´ll kill him again!"

Den underbara repliken från Roxie Hart i "Chicago". Fan vad den filmen är bra apråpå det. Såg den häromdagen och hade glömt. Klockren replik, klockren film.







Gotlandia..

..ett eller två, hette båten jag åkte med. Dagen var midsommardagen och destinationen var Gotland :) Nu är jag här och har jobbat i en vecka och är inne på min andra. Jag har inga kommentarer ännu, förutom att det är mkt stressigare och svårare och mer ansvarsfyllt än jag hade tänkt mig. Naiva jag, som bara trodde det var att stå och smila och låta trevlig mot tanterna. Nu orkar man inte ens dra på mungiporna ibland. Men jag är tacksam, tror detta är bra för mig, att kastas ut i livet lite, göra något nyttigt, lära mig något nytt, ha ett riktigt jobb. Det är bra. Japp, det får bli min fantasilösa och neutrala kommentar ändå, "det är bra" helt enkelt.

Dagen innan avresa, Midsommarafton bestod av packning och shopping... på ica. Kvällen nådde sin botten när jag såg en deprimerande Håfström film med pappa framåt tiotiden. Men jag ville ju inte gå ut eftersom jag skulle upp i tid dagen därpå. Men sedan tog det faktiskt vändning p.g.a. av besök av en viss person, och det hela slutade bättre än jag kunat föreställa. Tack, nu har man något med Västerås att sakna i alla fall :) Förutom mina vänner ofcourse :)

Annars trivs jag rätt bra här.
Och dygnsrytmen jag skulle uppdatera om? Jo, det gååår, lite bättre. Jag lägger mig i hyfasad tid och går upp när jag måste vilket som tur är, är i mänsklig tid. Men jag är ändå ganska trött jämt. Trodde det skulle ändras nu när skolan slutade men icke, kan ju i och för sig bero på jobbet, jag är ju en ovan arbetare än så länge. Men har funderat lite (lite) djupare och tror att det även beror på min kost. Jag mådde bättre som vegetarian. Sömn, bättre mat och endel träning på ett hörn är mina mål för tillfället för en bra livsbalans.
Får se hur det går eftersom mina släktingar mest älskar kotlett och kassler :P


Ha en revlig sommar!

KOM TILL GOTLAND OCH HANDLA VÄSKOR, PILGRIM OCH PLÅNBÖCKER PÅ "WISBY VÄSKOR" ;) ligger innaför ringmuren på Hästgatan 23 :)

RSS 2.0