Habib


Alla måste vi ha en demon. Finns det ngn i ditt liv? Något som gör att du kan vara som vanligt? Vad skulle hända annars. Livet skulle vara lite tomt. Lite utan drama.



Hollywoodfruarna. Så jäkla roliga är dem. Jag älskar faktiskt Maria Montazami. Och de andra tre är också rätt kul. "Så att säj."

Jag vill åka till Amerikat. Kanske i höst och hälsa på David & Yuki? Och götet och hälsa på min egna Stanley - Jaime! Jag blir såå glad av honom. Jag vill också vara man och homusexuell.

Imorgon: Morgonpromenix. Hjälpa Malin med skolarbete. Skriva. Sista lektionen i magdansen. Black Sheep Arms med Lisa.

Haha, jag älskar en Arashlåt bara för att vi har den till magdansen. Haha. Men mest älskar jag "habbibi kill me"

Idag fick jag förresten great kritk på mitt skrivande. De tycker det är bra och att jag bara ska fortsätta skriva. De log mkt. Ja det var beröm. Och i dessa tider, när de är så hårda! Blev mkt glad. Verkar som jag kan beröra folk. JAg måste hinna skriva lite imorgon. Jag tror jag är lite rädd nu bara att veta hur dets ka vägen, när jag utsatt min karaktät för lite hemskheter. Men man måste ju vara cynisk som manusförfattre Jag tänkte på kvinna som skrivit manuset till "Flickan". Aj så cynisk hon måste varit. Men oj en sån underbar film. den berör verkligen.

Bubbel

Åh sommar. Åh Edith Piaf. Och Chatarina och det blå havet. Och sommarjobb och morgonpromenader. Åh beröring. Åh kreativitet. Och Lisa och öl. Och rindi och yogan. Och dans och mynt-sjal. Och ensamheten och människorna. Och isolationen och friheten. Havet havet havet. Och filmerna och människorna. Och de smarta tankarna, de djupa tankarna. Och Sara och cyklar och loppis. Åh stranden. Åh sanden. Åh solen. Och jordgubbar och bubbel.

Update

Jag är ändå glad, det måste jag inse.
Jag har ett liv, Jag är fri från obligatoruim. Jag har ett jobb i sommar. Jag ska hjälpa gamla människor, förhoppningsvis är de pratsamma och har katt.
Jag bor itne hemma. Var hos pappa hel dagen idag och nu hos mamma och det får mig att uppskatta det faktuim att jag bor själv. Det är så lätt att glömma hur det är att bo hemma. JAg är tacksam och glad över att bo själv- Det kan bara bli bättre nu, snart flyttar jag till ett anat ställe själv. En dag aknske äbven jag köper en katt. En icke-allergiker katt som hat vit fluffig päls och kostar mycket pengar. Hur ska jag få pengarna? Pengarna vill jag ha för att köpa katten och för att kunna resa. Så kan pengar bli till lite kärlek förmodar jag.

Jag ska resa, bort bort. Jag ska vandra runt. Jag ska växa. Jag växer hela tiden. Jag ska hitta mig själv. Och att jobba, få lite rutin är najs. Men även detta är najs. Mi utbildning går ut på att skriva, på kreativt ksrivande, på att utveckla fiktiva karaktärer sätta de is pänannde situationer och möten med andra, att ha en bild i huvudet, en film. Vis kriver, vi går på intressanta föreläsningar, har workshops. Sen har har jag småjobb vid sidan av: Baren på rindi, kroki-modell på folkuniveristetet, "gammel-vakt" till dementa Saga. Det är kul att ha flera jobb, småjobb. jAG och min syster har även vart modeller för GEABS ny broschyr ;) Och igår sökte jag statistjobb för en film som spelas in här. Najs helt enkelt. I höst, vad händer då? Vi får se! Jag hoppas humöret och själförtroenden är någorlunda balanserat.

RSS 2.0