Ehm

Jag läser igenom min gamla blogg. Det är inte så intressant. Jag känner alltid att jag är smartare nu än då när jag läser gamla inlägg. Jag kommer alltså snart läsa detta inlägg och tycka att jag var lite bakom flötet. 
 
Jag fick bara lust att se lite hur det flyter, allting, orden händelserna, och ja, ja kan förnimma. Förnimma mig om mina tankar och vad jag gjort. Men jag kan också se när det är uppstyltat. Dte är ointressant att läsa. Kankse är det lite uppstyltat nu. Lite. Jag vet it e vad jag ska skriva här. Kände bara att det var längesen. Jag vill ha en aktiv blogg, som flöööödar. AV ALLT.
 
Min dag:
Jag och Lisa somnade på hennes säng. Hon låg på rygg och jag låg på mage, bredvid varandra. Som Ying och Yang. Jag drömde något om mina föräldrar. Nått som kudne ha hänt i verkligheten (kanske?). De var och hälsade på mig här i sthlm, tillsammans. Sen var pappa skeptisk till om mamma ville hem på samma båt som han. "Hon får göra som hon vill", sa han och såg lite sur och besviken ut. Upplagt för ett typiskt bråk. Jag vaknade och var en stund osäker på om det var ett mine eller en dröm. Dte var en rätt tråkig dröm tyvärr.
 
Lisa mår lite illa, hostar gula små slembollar sa hon. I halvsjukan blir man trött, man lever i limbo, tykcer jag. Jag var trött av jobbet. Av att sitta framför datorskämren på jobbet utan glasögonen som jag glömde hemma och en evig kamp med mig själv, humöret uppe, faktan klar och känsligheten aktiverad. För att kunna värva medlemmar. Säga ungefr rätt ord, vid rätt tillfälle. Inte bli för långranndig. Inte för kort. Slå till exakt.
Och kunna ta de psykiska påfersningarn och de ibland förudmjukande motgångarna: lur i örat, otrevligt snobberi osv. Som om man var en ohyra. Fast vi ju förösker rädda världen.
 
Idag värvade jag iaf 6 medlemskap. Det är ett bra antal. Hälften av dem var familjemedlemmar. Jag var rapp och trevlig och självklar. Det hjälper. Ibland hjälper det när man är mer hård än snäll och bemötande. Det är konstigt det där. Eller så har jag bara ingen insikt. Kanske är motsättningarna, mer självklar istället än mer mesig?
 
DAGS
CIAO

RSS 2.0