Ickemer

Vad hande med pojken? Han ar kvar i ickestaden med sin ickepappa. Hans ickemamma bor har i samma land jag ar i nu. Bilarnas land. Jag tog en bild av honom och jag tror jag fangade hns blick. Jag onskar bara jag hade filmat honom nar han pratade. Hog och filososefarnde. NU far jag spara det i mitt minne istallet.

Aka i morker

5 stationer till slutstation.
Det fina i att bara finnas.
Hans hander som trycker pa knaskalarna i tunnelbanan. Som maste han varja sig mot alla tankar runtikring. Hennes fingrar som skruvar pa en hartest som fallit ner. Nagot mjukt att fokusera fingertopparna kring.
4 stationer till slutstation. Barnets ogon som vilar i ogonen i fonsterrutan. Den enda sanningen finns dar.
Bakom passerar staden och andra vagnar packade med manniskor.
3 stationer till slutstation.
Om man annu inte vet, vart ska man lagga fokus?
Pa displayen pa vaggen som visar stationerna och sakta ror sig over namnen.
2 stationer till slutstation. 1 station till slutstation.
"World Trade Center" ar slutstaionen. Men det ar ju nagot som inte langre finns.

Stick

Jag har forstatt hur ensam jag ar. Jag trodde jag gillad det. Men egentligen blir jag sa glad av att bara hanga, trodde inte att man gjorde det har, Vet itne med vem, nu borjar jag tanka en vecka innan jag ska aka att de pa jobbet kanske, jag vet inte, vi jobab rju hela tiden och jag borjar 2 natsan varje dag det ar val darfor man inte tankt pa att hanga for da maste man planera det utan det har mest blivit att man gatt ut tsm elelr traffts ute, men om man itne vill ga ut? Jag dricker inte langre, inte har iaf. Kanske en gang var tredje vecka, da far det lite effekt, annars dricker jag mkt mkt fruktjuicer och te och gor yoga och smorjer in mig i kokosnotsolja och idag har jag vart pa masage, rikigt professionell, i hornet i gallerian dar jag jobbar, anstallda far extrapris. 60 spann for en timmes underbar massage som faktiskt mest inkluderade armar och hander och ahndleder, dar finsn manga nerver och manga sma muskler. Han pratade om vagor i kroppen och rytmer, hur man kan hitta dem nar man masserar elelr gungar armen som han gjorde.
Det var nar jag satt och at idag som jag kadne att det ar sa trakigt att ata ensam, ata ute ensam och staden ar ju sa liten alla ser mig jamt, ensam och pa vag nagonstans, sjalv. Ett tag trivdes jag pa jobbet, parta med koillegorna och folk, turister eller locals som komemr och snackar, men nu vill jag bara ha ett normalt umganga, och jag vill laga m,in egen mat. Jag spenderar sjukt mkt har nere, pa attt ata ensam ute. Nar jag tanker pa det lever jag ganska destruktivt just nu, slosar pengar och lever osm en turist tva mander utomlands utan att egentligen gora nanting. Utan att lara mig ngt. De som garna umgas med mig ar manga man, men da ar det alltid ngt annat de vill at, sa da vagar jag itne alltif bara hanga. Fats haromdagen draxck jag te med en trevlig en och jag sa att vi ska vara vanner.  Anda fragar han tva kavllar darpa nar jag jobbar om jag verkigen vill sova ensam inatt? Jag kan integet gora men skratta. Men han ar ofarligt. Alla ar ofarliga egentligenm det ar bara en sjalv och ens undermedvetna lilald emon som kan vara farligt. Inte dodsfarlig, men vad ar egenltigen dodsfarligt> Det finsn varre, doden ar ju lugnt och stilla, det ar livet som gor ont men sina sma sma stick emllanat som sedan kliar langt fram i livet.

Pa vagen till stranden

Jag sitter i baren pa jobbet och ar sa hungrig. Kvinnan i koket vagrara prioritera min mat. Det ar klart, gasterna forst. Sa sitter hon och fikar nar jag fragar henne om mat. Sen kommer gater upp, en tid senare, da gor hon genst deras och har inte ens borjat pa min. Vad var det du ville ha igen fragar hon nar jag staller mig i oppningen och ser pa vad hon arbetar med. Vad som helst sagerj jag, int for starkt. Jag gar och satter mig har i baren. Har ar det oppet, inga vaggar, en harlig oppen overvaning, luxus med bastanta bord och stolar i tra.
Jag har last om Tao. Man ska itne vara egositisk. Och allt ar ett. All materia ar samma, vi ska inte franskilja oss fran naturen gora en skillnad for vi ar alla fran samma energi, samma standigt foranderliga energi. Darfpor kan man inte helelr fasta sig vid nagot for alllt forandras standigt. Hela energimassan. Ganska intressant. Mne jag vet inte vad jag tycker om lararen. Jag lar mig masage hos honom. Idag luktar mina hander av hans gamla rygg, sa mycket hud. Jag gillar inte att massera egentligen, men jag tankte att jag ska. Hansnamn ar Ernesto och han kommer fran Cuba. Han ar gammal. Jag ar sa nyfiken pa manniskorna har och jag ar itne forvanad langre, om han bokstvligen skulle foroska komma innnafor trosorna, en liten, liten avvikelse fran massagen. Han kopte glass av mig en dag. Sen cyklade jag forbi honom pa playa chiquita, lite senare samma formiddag hann han uppp mig ar jag stod utanfor mataffaren och pratade med en bekant. Vad ska du gora fragade han? Till stranden svarade jag, vet du narmaste vagen harifran? Ja, du kan ga har genom dar jag bor. Och han visade med handen. Och jag sag att han bodde vid skylten dar det star Noni-juice. Jag har noterat tidigare, tankt att jag ska ga in och kopaa. Sa gick vi dit och han pratde och visade sitt hus och om vad han gor. Det slutade med att jag badae i lera for han har en liten a och lera i sin tradgard. Och efter det gav han mig massage. Sen gav jag mig ivag till stranden och pa tillbaka vgaen kopte jag en flaska noni av honom. Efter det ville han ge mig masageklasser. Jag far helldre massage an mger men jag tankte att han var ju bra sa att lara mig kan ju vara en bra investering. Snart ska jag gora ngn valdigt glad. Han en ok larare, men det aknans kosigt att vara dar sjalv oh sa ska jag trana pa honom. Det ar manga tankar som far genom huvudet. vika konstiga scenarion som hader har nere. Ham bor ensam i ett hus i skogsremsan mellan vagen och stranden, praktiserar Taoism och lever pa att salja Nonijuice. I sina yngre dagar var han Nicaraguas utrikeskorrespondent. Han har bilder pa vaggarna. det ar ngt ksumt med honom. Inget darligt eller sa, men jag gilalr honom itne riktigt. Vilket jag accepterar. Man gillar inte alla. Men  ocksa darfor vill jag fortsatta ga for att se om jag kan finna hans karna, om han itne bara pratar skitsnack om han talar sanning. jag blir bara illa till mods, jag tanker att snart snart ska han stoppa in handen. For det ar ju det allt handlar om har. Sex.

RSS 2.0