br;;l


No. no entiendo. no entiendo porque. que pena. pena de mierda.

det finns inget. Jag ar itne intresserad av att bli lyckad. Jag ser ingen fasad jag vill ha. Jag skiter i. Jag vill inget. onskar inget. inget starkt. inget jag vill uppna. allt ar mer en lugn massa som trogt flyter fram mot ingenstans, andrar riktning helt okontrollerat och narmast ointresserat. Jag avunds knappt de som fixat det for sig. De som tjanar sina pengar, de som alskar, de som har ett akta djup i ogonen som inte kommer forsvinna.
jag skiter i det. Jag ar inte intresserad langre. jag ar bara uttr[kad, lynnig, finnig och musslig och radd for att vara dum. men jag orkar itne ta mig ur det. jag skiter i dem andras fina liv och vad jag ville. det 'r itne viktigt. vad ar viktigt. jag ar inten n'rvarande, jag flyr bort. jag skiter i.
det enda jag onskar ar att jag inte sket i det.

och sma saker gor mig ledsen. bakraftar att jag inte funkar. Men da skiter jag i att funka. jag ar en emerit. en sjalvomkande emerit med egocentriska tankar. negativ.

jag vill inte ens ligga. jag vill inte prata. jag har inget behov av att prata. men skriva vill jag. jag har behov att att uttrycka mig alltsa. det ar konstigt. och jag vill leva, men jag vill vakna coh vilja ga upp. jag vill tycka om pa rikigt, jag vill inte blockera mig sjalv. Eller vill jag prata. Jag vet inte. Antagligen maste jag bestamma mig. Det handla om beslut. Men jag vill inte bestamma mig. varfor maste jag gora det for att fa ordning pa saker och ting.

RSS 2.0