Måste bara förklara

...kungöra och deklarare min nyfunna kärlek till en hollywood-stjärna: Adrien Brody. Ni känner säkert igen honom från Osars-belönade "Pianisten". Gripande film om man ska lägga e kommentar om den också och ser man den blir Adrie bara ännu snyggare, för då får han en vacker personlighe också. Så det är bara ett plus!
Jag gillar hans näsa. Men eftersom jag vet att jag är känd för min dåliga smak på grabs så har jag faktiskt ingen aning om det är någon som delar min uppfattning angåede hans yttre. Troligen inte.
Men jag står stolt för min smak! 
Och här har ni lilla sirapshjärtat:



image2





Funderar på att gå och sova nu. Klockan är trots allt snart två. Men jag är inte trött, inte heller sådär läskigt hyper-aktiv pigg med fyrkantiga röda ögon. Nej, nej. Bara lite småtrötter som man kan bli sådär run halv elva tden. Kan bero på att jag vänt på dygnet?

Ett tag till kan jag leva såhär, sen måste jag vända tillbaka. När jobbet nalkas. Får hoppas jag hinner tills dess, måtse ju ta nån timme natt, för natt. Och en utekväll kan förstöra allt, allt!
Men det ska bli lite skönt också att inte vakna när halva dagen redan gått, reprisen på "Oprah" varit och stan stängt, att få lite struktur på sin vardag helt enkelt (kan hända att jag ljög för mig själv där). Nåväl vi får väl se hur det går i veckan. Jag kommer säkert med uppdateringar.

Drick mjölk så får du starka naglar!
skall gå och ta mig ett glas nu, sen blir det sängen och lite läsning kanske, klockan är ju trots allt bara runt halv-elva tiden ;)



Peace out!


Mitt Juni Idag

Jag vaknade två (på eftermiddan, dagen morgonen? vet inte vad jag ska kalla alla tider på dygnet längre), hursomhelst så var jag utvlilad och den hemska lågtrycks-huvusvärken från igår var borta. alltså gott folk, sov! Det är den bästa medicinen. Fast sedan fastnar man vid "morgon tv:n", d.v.s. lite diverse program där majoriteten av dem består av ordlekar. Helt sjukt vad lite människor kan. Det kan man skratta åt när man surplar på sin banan-smoothie i sin nattsärk som man vet inte kommer åka av förrän kanske halv fem, då dagen börjar. Jepp, sådana har mina mornar varit i några dagar nu. Och om man har varit ute kvällen innan är det ännu värre. Då kanske morrissey-tröjan man sovit i inte åker av på hela dagen. Inte förrän man hoppar in i duschen (om man ens gör det).

Men jag känner mig ganska nöjd med det livet för tillfället. Ska börja jobba snart och detta är uppladdningen. Hade jag inte haft jobbet hade jag väl fått lite panik kanske. Man kan ju inte leva såhär en hel sommar.

Om bara bara solen ville komma! så man kan sova ute under lysande himmel hela dagarna. Då kan man iaf säga att man solar, fast man ligger och snarkar samtidigt, perfekt!

MUMS


Då har man skaffat sig en blogg som alla andra entusiastiska guzzar och chicos i 20-årsåldern. Så vi söta svenska ungdomar kan få ner allt spännande som händer i våra liv, svart på vitt.
Här skriver vi ner alla våra gulliga tankar om vardagen och dess strapatser, åsikter om vår omgivning, allt våra söta små hjärnor stör oss på just idag och kommenterar hur hemsk världen är genom att länka en sida till aftonbladet.
No offense to anybody. Jag kommer göra nästan precis samma sak, bara för att det är kul att skriva. Och vem, vet, kanske kan det bli lite djup någonstans här och var aswell.


soo...
Enjoy!

RSS 2.0