.

omg.


jag kan bara säga det nu. hah. jag vill itne vara en känsloladdad bolll. men jag är det just nu.

red hot chili peppers är beeraau.

Zzzzaturday

Har yogat och övningskört och känt mig på top. Börjat nu sacka ihop lite efter hours framför denna burk men som sagt jag har avklarat de två viktigaste sakerna jag skulle göra (och filosofin tar vi imorgon!) därför kan jag sitta här. men även här finns förpliktelser (!)  och nej det är itne ett arbete på word, uatan det att ja måste hitta bra partylåtar till en cd. mkt viktigt, och så måste de ligga i den perfekta ordningen också. har laddat ner 100 konstiga remixer på allt. nej, det får bli säkra kort som candy shop och detsination unknown ;)

Jag  skriver med en person som ger mig fjärilar i magen och det är inte bra. nejnejnej. jag har alltid varit känslokall och jag vill inte bli kär i den här personen. det är inte inte rätt. jag vill inte vill inte för det kommer fördärva mig totalt och jag kommer bli ett vrak. de är slow death i ett nötskall. såvida han inte besvarar mig och det är jag inte så säker på, dessutom är han inte ens så som jag tror och vill att han skall vara. det är ara en hallucination jg har skapat och förkroppsligat genom honom. ...så inga namn uttalade, jag har redan blottat mig för mkt och det är inte bra. bloggar ska nog inte vara tunga av känslor utan lätta och förståeliga. men, jag kommer inte på nånting annat att skriva om eftersom det här  (tyvärr) upptar ca 75 procent av mig nu. De restrerande 25 procenten? de lider av huvudvärk och vill lämna datron snarast.

Nånting lite roligt är iaf att jag beställt kläder från asos trots att, jag borde spara  pengar, NÅVÄL
jag älskar att "klick-köpa" mmmmm.





image19image21

Wake me up when september ends

would you darling?


I get around - Beach boys. Nice stuff.

Är inte mp3n en genialisk uppfinning? Den lilla, lilla apparaten kan placera en hel studio med musik i ditt öra, alla tänkbara exotiska ljud du kan fundera ut, en hel värld, i ditt öra, för att stimulera hjärnan. its wonderbaum.
jag diggar mp3n.

hm, och jag behöver stimuleras på ett eller annat sätt. Det var längesen jag skrev och ju längre tid det går desto värre går det att att komma på nåt. vill inte häva ur mig alla miina tankar i en "blogg". mahaha, no.

Kan iaf meddela att den 15de december då jävlar, då blir det spökshow på hovet. jag och erika & marilyn manson. Vi ska va sä jävla snygga och han ska vara så jävla snygg, och han kommer att vara uderbar. Jag längtar. Hans konsert är det enda konkreta i mitt liv just nu. Jag får kretsa kring det. Thank you manson.



image18


"Kiss me
It'll heal
But it won't forget
Kiss me
It'll heal
But it won't forget"

RSS 2.0