Exotic fairytales makes me tremble

blogg.se ville inte att jag skulle skriva igår. Hindrade mig från att vara ärlig. Jag kunde inte logga in på skiten, och samtidigt som irritationen växte, minskade den lilla spännande känslan av kreativitet och ärlighet som jag hade tänkt ta till. Idag är jag inloggad och idag är den brutala ärligheten borta. Det var bra. Det var nog bra ändå.

Har för övrigt kommit på att mit liv ändå är alldesles för tråkigt för att ha en egen blogg. Funderar på att börja skriva noveller här istället. Eller lixom texter bara. Det är mkt roligare.
Men vi får se, jag är ju så själviskt så i slutändan blir det nog bara om mig själv i alla fall.

Jag har beställt bartenderkursen nu. Den femte Juli far jag, ensam. Ensam till Mallorca Magaluf. Alla säger att jag är modig och bra som skickade in papprerna. Well, skicka in papper är en sak, vi får se hur det blir just den 5te Juli. Men jag är glad för papprerna iaf. Jag är glad att jag bestämde något.

I helgen drack jag för första gången på mkt länge. Vi drack melonbarcardi och champagne. Det bubblade härligt i huvudet ganska snabbt. Den dääär underbara känslan somjag näsan glömt bort existerade. Bara att ha den känslan på ingång gjorde oss alla dubbelt så glada. Och det var så längesen vi var ute att jag hade glömt bort hur man sminkar sig. Men ju mer bubbel desto mindre brydde jag mig. Och mina fötter var så oförberedda på höga klackar och timmar på dansgolvet. Mot det hjälpte tyvärr inget bubbel.

På lördagen sov jag nästan till halv 4. Jag drömde läskiga drömmar om människor och hade svårt att skilja ifrån vad som var dröm och vad som var händelser från gårdagen som nästan försvunnit i minnet.
Hemma i den tysta tryggheten fösökte jag samla mig själv på soffan. Efter några timmar kände jag att jag behövde luft och mamma bad mg köpa pizza till familjen, så då gjorde jag det, och den åt vi medan vi tittade på melodifestivalen. Där satt jag och njöt och åt långt mer än jag egentligen orkade. Och alla höll vi med om att fel låt vann.

Jag vill infiltreras tillbaka till mitt gamla liv. Jag vill läsa sagor och fascineras av dem.
Jag är lättlurad och tror på alla sagor. Vems hjärta smälter inte av sagor? Vem bygger inte upp förväntningar och struntar i hur allt skulle vara egentligen? Kanske är det bara jag.

Vanan

vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt vanans makt

Det är svårt att bryta vanor.

RSS 2.0