H E L L O

Its friday and im off.
Min bibel är sex and the city. Har glott på det sen jag kom hem från skolan och stan, non stop. Jag vågar inte räkna hur många avsnitt jag ser på, bara blundar och byter cd, haha. Jag har en underbar fredagskväll. Ton med choklad och sex på tvn. Jag slet godiset ur icakassarna när päronen kommit hem med dem från affären. Jag smällde i mig choklad, såg på sex och njööt. Det var verkligen en av de gångerna när godiskicken verkligen var behövligt, underbar och verkligen infriade alla förväntningar, and still, jag har redan ätit en chokladmuffins idag, så det var inte att jag levt i celibat precis och därav njö så mkt. nono, im a chokaholic helt enkelt :) But hold on. Jag har köpt gymkort. And im going to the yoga immorn.


"You wear those shoes and I will wear that dress." - Sixpence None Richer


Samla dina spöken

(You kill me slowly. Tänk, vi människor förstår inte hur starkt vi kan påverka varandra. Jag vill dö eller kasta mig i din famn, utan att du föraktar mig eller kastar mig tillbaka. Och jag vill inte be snälla. Jag tänker ta vad jag vill ha. Men jag kan inte bestämma över dina känslor. Frågan är vad jag skulle tycka om du tyckte samma för mig?

Jag skolkade från japanskan. Jag är en dålig och omotiverad elev. Jag vill inte ha japsnaka, och inte engelska heller. Japanska är för svårt och engelskan bara suger.

(Detta är inte roligt att läsa va? Jag kommer aldrig bli en begåvad boggare.)

Jag vill ingenting just nu. Choklad och te och en säng med en ergonomisk kudde låter bra just nu. Skulle vilja stänga in mig här bara. Bland musik och Kuddar.


Det finns så många andra, så många andra som skulle kunna säga och göra på en sekund det om skulle ta mig ett år att samla mig inför. Dem som skulle kunna snärja dig med samma snara jag precis börjat fläta. Ni finns överallt och det känns onödigt att ens försöka. Jag vill inte slåss för att ha dig och jag vill inte slåss för att ha dig kvar. i simply dont.





"And I don't mind you keepin' me
On pins and needles
If I could stick to you
And you stick me too" - Marilyn Manson) 

Weirdoo.

(Fan vad konstigt humör jag är på. fanfanfan. allt känns knäppt och jag vill inte ens erkänna för mig själv vad det är för fel. Känner andra såhär? jag blir galen ibland. Så är jag paranoid nu också. tror typ jag blivit lurad av rädda barnen att det är lureri och at någon snott deras logga och tar pengana i sin egna ficka, det var ju min klasskompis som kände dem och de äär rädda barnen (jag har kollat på internet och at bnkgirot börja med 90). Vad är det förfel? Jag tror det det är mitt ego som spelar mig ett undermedvetet spratt. Jag VILL att det skall vara något fel så jag kan dra in pengarna och sticka. Jag har ine råd! Jag måste köpa skor. (You bad bad person.)
 

Vi skall utomlans, vi skall inte. Jag vet inte. Jag vill ha sol, men jag vill ha spriten mer. Bara man kommer bort ett tag. Ut på havet låter bra, låter billigare.)


Det finns en fagrare glans någon annanstans

Faan, vårt Word funkar inte utan är mystiskt "licensierat till okänd utgivare och ej installerad kopia." Fuck?
Word är viktigt i vardagslivet har jag ju upptäckt bara därför. Speciellt nu när man kanske behöver skriva arbeten och inte bara skriva av sig lite i sin worddagbok. Och så vill jag ju kolla mina brillianta gamla anöskningar för att få inspiration till mitt CV...

Idag hade vi filosofi. Det är typ tvärtemot allt vi någonsin haft. Det är helt flummigt. Tänkte att ämnet skulle komma att passa mig perfekt men läraren är nästan bättre på att överanalysera detaljer än jag. Det känns iaf ganska avslappnat och man får tänka istället för att bara memorera. Psykolgin verkar också intressant. Mina två nya lärare verkar annorlunda på ett bra sätt. Nu vill jag inte överösa med positiva adjektiv, eller för många adjektiv överhuvudtaget eftersom detta är första intrycket, men detta är helt klart ett lyft från samhälle och matematik, Fingrid och Gunilla.

Jag vill bara köpaköpaköpa. Tur att jag inte behöver efterskatta på min utdelning från aktier. haha. Det skulle inte vara kul, för när dagen isåfall skulle komma, skulle kanske pengarna vara sluut.

Nu är det två på min msn-lista som har en naken tjej med fetstora bomber som visningsbild. Två, på samma gång. Och jag tror näsan det är samma tjej också. Båda är iaf nakna och har kollosalt stora bröst. Tacky.
Blir så irriterad på sånt. Jag borde lägga upp en penis som visningsbild. Se hur många kommentarer man skulle få då. Men det är väl samma sak? Jag kankse också vill ha nått "snyggt, sexigt & upphetsande" att titta på i min ensamhet?

Jag har ont i axlarna och acken. Eller precis mittmellan där. precis där axlar blir nacke, Där.
Ja försöker knåda lite själv men det går inget vidare..
4 dagar kvar, 4 dagar kvar, sen är det helg.



"Allt är tyst och jag tiger nysst kysst" - Monica Zetterlund



image17
Jag mellan fredag och lördag.

Katterna är borta

Vi har kattskålar hemma. Det känns konstigt. Jag äter ur dem. Det känns ännu konstigare.

Det är morgon och det är kyligt. Idag har jag massa saker att göra, fast jag glömmer bort vad det är hela tiden, det är viktiga saker & oviktiga saker, men alla är betydelsefulla för min balans i vardagen.
Tråkigt att vara så glömsk då.


Hjärter dam vänder blad

Jag har gått och kärat ner mig i Lars Winnerbäck. Självklart har jag gjort det förut som vi väl alla har någon gång? En låt, en textrad? Trodde väl det. Han är lite av en gud. Och jag har upptäck nya låtar, "Gråa dagar" går på repeat fast inte ens augusti är slut. Men jag älskar den.

Im stuck

Jag läser japanska, fast jag vill läsa ryska, men jag får inte det. Det går inte. Jävla system. So im stuck with japaneeese. Men vi ska "kämpa vidare", som min lärare Nozomi sa när jag deklarerade att jag INTE skulle sluta. Hon såg lite chokerad nu. ("Ska hon inte sluta?!?") Men nejnej vi "kämpar" vidare, och bara för att jag inte kan ha ryska itsället.
i dont wanna fght for things i dont wanna :(

Huvudvärken är iaf borta och rätt, jag är kåt på kläder och sprit. Sitter inne och kikar på asos.com och har ett inre krig med mig själv. Ja, jag "haar pengar" men jag har inte pengar, för de jag "haar" skall sparas. PUNKT.
Och en cocktail skulle även sitta bra. Om inte mina päron bodde här skulle jag gå och göra iordning en drink i riktig carrie-anda. Det skulle vara skönt. Jag vill bo ensam, Nu. Men huvudvärken är borta och tänk plötslig uppskattar man livet lite mer. men nu är jag sällskapsjuk. Morgan är hos sina morföräldrar och spelar svårtillgänglig. Jag längtar till helgen, jag längtar till erikas stuga. En äkta stuga, den har t.om. utedass. its wonderful. ta mi dit med er. Inte just till dasset alltså, stugan.

Hjalmar Söderberg


"Tanken är en syra som fräter. Du tänker i början, att den blott skall fräta på det som är murket och sjukt och som skall bort. Men tanken tänker inte så: den fräter blint. Den börjar med det rov som du helst och gladast kastar åt honom, men du skall inte tro att det mättar honom. Han slutar inte förrän han gnagt sönder det sista du har kärt."

Söderberg skriver helt fantastiskt. Han är välsignad med skrivandet. Endel har verkligen den gåvan och vet att använda den. Det bara rinner på som porlande vatten och allt är lika klart, inget är hemligt. an lägger ut sig själv på ett fat och säger ät mig ungefär. Hur gör han det? Han skriver precis så som jag skulle vilja skriva. Och allt han skriver är så självkart, men ändå ha man aldrig kunnat se det framför förrän han klär det i ord (som texten ovan)      
Varje ord skrevs för hundra år sedan, och varje ord berör idag.

jaaaapp.
Min huvudvärk har inte försvunnit. Lite käk och sen ett litet rus av Sex and the city skulle sitta bra.
Och sedan kommer jag börja längta efter alkohol eller möjligtvis kärlek eller kanske skor ;)


We got to much choices

And im so afraid to choose wrong
i always think my choices gonna affect my life
what if a make wrong or
what if i give up something that
would have made me wholer?
so i really hope theres a plan made for me, a destiny
cause i cant stand the thought of that
my insecure making of choices with closed eyes and no idea of whats happening and what im doing
will decide my fucking future life

Skolstart!

Tjeckt och piggt och roligt ska det uttalas "skooolstart!!" och inte staaaaart utan starrrttt! Hur känns det?
Bedrövligt. Känner redan att jag måste diagnoseras för migrän.
Skolan är en egen värld, en instängd värld och fast man varit borta en hel sommar så är allt likadant i skolan, alltid. Det är som om inget hänt. Lärarna? Har inte de haft sommar, har inte de ett annat liv? Nej, för skolan är en egen värld, en helt egen värld, och en bessyrelig sådan, full med sånna som vi full med ungdomar med dunkande hjärtan och förvirrande hjärnor, men so what? i skolan blir alla hjärnor och kroppar en grå massa framför mig och grönsak är ett bra ord att beskriva mig som då. En grönsak med migrän. Det finns inget att ta och ingtet att ge här. Visst är det den mest opassande kommentaren? men den är saningen för mig.


Så vi firar skolstarten med denna satiriska bild:
School! Go and fuck yourself (or a lobster)



image15


Tomma dagar

lyssnar på Regina Spektor, hon är bra. Pianotoner i moll. Hm, hemma och fast vid datorn igen. Man ska bo på Gotland, utan datorer nånstans, man klarar sig, man mår alldeles utmärkt för det mesta.

Jag saknar mitt jobb, jag vill verkligen inte börja skolan. Allt jag är sätter sig emot och spjärnar emot allt vad det går. 
 

image14

image12  

Varning för ras

i wish he cared for me but he does'nt
so i wish i did'nt care for him, but i do

jag skulle vilja tänka en underbar tanke

H e m m a.
Huset slukar mig, väggarna sluter sig om mig och jag är fast igen. Fast igen i västerås. Förutom människorna jag tycker om finns det inget här för mig. Det är inte riktigt skönt att komma hem. Men jag kan vara nöjd. Sommarn har varit bra. Jag har tjänat pengar och bränt pengar och tiden har inte flugit för fört. Men det är konstigt. Mycket som alltid känns konstigt. En sak är vädret. Jag undrar om någon av oss fått oss våran sol-kvot fylld för att överleva vintern? Förutom er som varit utomland såklart. Men Gotland är näsan utomlands. Men inte när de regnar. Bra jobb-sommar iaf :)
Men hemma blir det iaf svårare med underbara tankar.

Och ja, titeln är en Per Gessle låt. Jag har inte velat erkänna det ens för mig själv men hans nya skiva är JÄTTEBRA, inte bara okej eller bara bra, som skulle vara något väldigt positivt eftersom jag HATAR Per Gessle i vanliga fall. Men, ibland sker mirakel. Och hans album "Händig man", råkar vara ett sådant :)



image6

RSS 2.0